ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Πολιτική ακύρωσης συναλλαγής, επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, αντικαθιστώντας ή επιστρέφοντας τα προϊόντα εντός 7 εργάσιμων ημερών, τηλεφωνικά στο 6972449586 σε εργάσιμες ώρες ή ενημερώνοντας μας στο e-mail: info@tsoxolic.gr

Αν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας αφότου αυτά έχουν σταλεί, θα επιβαρυνθείτε τα όποια έξοδα επιστροφής τους.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων μετά την παραλαβή τους, τότε αυτό μπορεί να γίνει με δική σας επιβάρυνση εξόδων αποστολής και μόνο μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 6972449586 ή με επικοινωνία μέσω του e-mail: info@tsoxolic.gr και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται άθικτα χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία. Να σημειωθεί πως είδη ελαττωματικά ή διαφορετικά από την φόρμα παραγγελίας σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. Για την επιστροφή πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας υποδείξουμε.

 

Δεν γίνονται επιστροφές σε προσωποποιημένα χειροποίητα είδη.

 

Σε περίπτωση εκ νέου παραγγελίας (με κάποιο άλλο προϊόν) και εφόσον η αλλαγή/επιστροφή δεν αφορά λάθος του καταστήματος ή ελαττωματικό προϊόν, για τα μεταφορικά και τα έξοδα αποστολής, ισχύει ότι ισχύει και για τις κανονικές παραγγελίες.

 

Σε περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής σας ή επιστροφής των προϊόντων σύμφωνα με τους ακριβώς παραπάνω όρους και με δεδομένο ότι η πληρωμή τους έχει ήδη γίνει, τότε τα χρήματα σας επιστρέφονται (παρακρατώντας πιθανά έξοδα αποστολής) με κατάθεση τους σε προσωπικό σας λογαριασμό εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα συμφωνίας ακύρωσης.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.