ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Υφασμάτινες μάσκες

Υφασμάτινες μάσκες
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με γκρι αστέρια και ασπρόμαυρο πουά. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 21εκ X 8εκ..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με ασπρόμαυρη με κόμικ και θέμα τις διακοπές και γκρι πουά. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 21ε..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με ουράνια τόξα σε ροζ και βεραμάν αποχρώσεις. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 21εκ X 8εκ..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με Φλοράλ μοτίβα σε γαλάζιες και καφέ αποχρώσειςΑπό βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 21εκ X 8εκ..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με Φλοράλ μοτίβα σε βεραμάν αποχρώσεις Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 21εκ X 8εκ..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με Φλοράλ μοτίβα σε ροζ γκρι αποχρώσειςΑπό βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 21εκ X 8εκ..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με φτερά σε καφέ αποχρώσεις. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 21εκ X 8εκ..
5,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.