ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Κοριτσάκια

Κοριτσάκια
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με κερασάκια και κόκκινο πουά. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 18εκ X 7εκ..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με λαγουδάκια και λουλουδάκια μοτίβα και κίτρινες πιτσιλιές. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 18..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με μονόκερους και ροζ πουά. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 18εκ X 7εκ..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με πριγκίπισσες, καρδούλες και ροζ ριγέ. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 18εκ X 7εκ..
5,00€
Χειροποίητη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με ροζ συννεφάκια και ροζ πουά. Από βαμβακερά υφάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1.Διπλής όψης με πιέτα. Πλένεται στο πλυντήριο και σιδερώνεται.Διαστάσεις (χωρίς το λάστιχο) : 18εκ X 7εκ..
5,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.