ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Βιβλία Ευχών

Βιβλία Ευχών
Βιβλίο Ευχών βάφτισης με θέμα το μικρό ελεφαντάκι.Χειροποίητο, με εξαιρετικής ποιότητας τσόχα.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Επικοινωνήστε μαζί  μας για να σχεδιάσουμε μια υπέροχη βάφτιση!Δυνατότητα στολισμού εκκλησίας και εξωτερικού χώρου.Διαστάσεις: 27ε..
40,00€
Βιβλίο Ευχών βάφτισης με θέμα την γραβάταΧειροποίητο, με το όνομα του παιδιού, ραμμένο σε συννεφάκι.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Επικοινωνήστε μαζί  μας για να σχεδιάσουμε μια υπέροχη βάφτιση!Δυνατότητα στολισμού εκκλησίας και εξωτερικού χώρου.Διαστάσει..
30,00€
Βιβλίο Ευχών βάφτισης με θέμα το καραβάκι και την θάλασσα,Χειροποίητο, με κεντημένα τα αρχικά του παιδιού πάνω στο καραβάκι.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Επικοινωνήστε μαζί  μας για να σχεδιάσουμε μια υπέροχη βάφτιση!Δυνατότητα στολισμού εκκλησίας και εξ..
40,00€
Χειροποίητο Βιβλίο Ευχών βάφτισης με θέμα τα λουλούδιαΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Επικοινωνήστε μαζί  μας για να σχεδιάσουμε μια υπέροχη βάφτιση!Δυνατότητα στολισμού εκκλησίας και εξωτερικού χώρου.Διαστάσεις: 27εκ Χ 26εκ..
40,00€
Βιβλίο Ευχών βάφτισης με θέμα το ουράνιο τόξο.Χειροποίητο, με την μέθοδο μακραμέ και πλεκτά πον πον πάνω στα στυλό.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Επικοινωνήστε μαζί  μας για να σχεδιάσουμε μια υπέροχη βάφτιση!Δυνατότητα στολισμού εκκλησίας και εξωτερικού ..
40,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.