ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Πικέ

Πικέ
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης dusty mint με 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τα λουλούδια!Συνδυάστε το με τα σεντονάκια  και την πάντα  της ίδιας σειράς.Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης dusty mint με 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τα λουλούδια!Συνδυάστε το με τα σεντονάκια της ίδιας σειράς.Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.Από 1..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης λευκή με 100% βαμβακερό ύφασμα με αστεία ζώα της ζούγκλας!Συνδυάστε το με τα σεντονάκια, την minky κουβερτούλα και τα πανάκια φροντίδας της ίδιας σειράς.Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την α..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα old green με πετρόλ πουά βαμβακερό ύφασμα ! Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.100% βαμβακερές, πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C Διαστάσεις: 75εκΧ90εκ..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα light grey με λευκό βαμβακερό ύφασμα με γκρι μικρά glitter αστεράκια! Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.100% βαμβακερές, πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C ..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης dusty mint με 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τη ζούγκλα!Συνδυάστε το με τα πανάκια φροντίδας, το μπουρνουζάκι, το βρεφικό σετ και την minky κουβερτούλα της ίδιας σειράς.Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και ε..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης dusty mint με 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τα λουλούδια!Συνδυάστε το με τα σεντονάκια  και την πάντα  της ίδιας σειράς.Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα dysty pink με γκρι βαμβακερό ύφασμα με μικρά λουλουδάκια! Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.100% βαμβακερές, πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C Διαστάσεις: ..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης dusty pink με 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα το ουράνιο τόξο!Συνδυάστε το με το μπουρνουζάκι, τα σεντονάκια , την minky κουβερτούλα  και το minky μαξιλάρι σύννεφο της ίδιας σειράς.Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης λευκή με 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τα λουλούδια!Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης λευκή με βαμβακερό ύφασμα με κίτρινους αστερισμούς! Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.100% βαμβακερές, πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C Δ..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ λευκή κουβερτούλα  με λευκό βαμβακερό ύφασμα με χρυσά μικρά glitter αστεράκια!Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.100% βαμβακερές, πλένονται στο πλυντήριο στους 30°CΔιαστάσει..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης λευκή με 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα το διάστημα!Συνδυάστε το με τα πανάκια φροντίδας της ίδιας σειράς.Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.Από ..
28,00€
Χειροποίητη Πικέ κουβερτούλα διπλής όψης λευκή με 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα το καρπούζι!Συνδυάστε το με τα πανάκια φροντίδας της ίδιας σειράς.Οι πικέ κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα.Από ..
28,00€
Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.