ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Minky

Minky
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης με θέμα τα δεινοσαυράκια!Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dusty blue ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα !Συνδυάστε τη με σεντονάκια της ίδιας σειράς για ολοκληρωμένο σετ.Οι minky κουβερτούλες σκεπάζο..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dusty pink ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με υπέροχο φλοράλ μοτίβο!Συνδυάστε τη με το βρεφικό σετ  Dusty cherry Flowers και το minky μαξιλάρι σύννεφο!Οι minky&nb..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dusty mint ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με υπέροχο φλοράλ μοτίβο!Συνδυάστε το με τα σεντονάκια  της ίδιας σειράς και το minky μαξιλάρι σύννεφο!Οι minky κο..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή emerald green ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με μοτίβα σε πετρόλ και πορτοκαλί αποχρώσεις.Οι minky κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατά..
30,00€
Χειροποίητη Κουβερτούλα minky Eucalyptus Χειροποίητη Κουβερτούλα minky Eucalyptus
Νέο
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή old green ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τoν ευκάλυπτο.Συνδυάστε τη με τα σεντονάκια, τα πανάκια φροντίδας και το minky μαξιλάρι σύννεφο!Οι minky κο..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης με θέμα που θυμίζει παραμύθι!Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dusty pink ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα !Συνδυάστε τη με τα πανάκια φροντίδας και το μπουρνουζάκι για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα..
30,00€
Χειροποίητη Κουβερτούλα minky Funny and Wild Χειροποίητη Κουβερτούλα minky Funny and Wild
Νέο
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή μουσταρδί ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με αστεία ζωάκια του δάσους!Συνδυάστε τη με τα σεντονάκια της ίδιας σειράς  και με την πικέ κουβερτούλα για ένα υπέροχο βρεφικό σε..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή old green ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τη ζούγκλα!Συνδυάστε τη με το βρεφικό σετ  jungle , το μπουρνουζάκι, τα πανάκια φροντίδας, την πικέ κουβερτούλα και τ..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή light grey ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με μικρά glitter αστεράκια! Οι minky κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή γκρι ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με υπέροχο φλοράλ μοτίβο!Συνδυάστε το με το minky μαξιλάρι σύννεφο!Οι minky κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές κ..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή grey sand ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τα τερατάκια!Συνδυάστε τη με το βρεφικό σετ  little monsters και τα πανάκια φροντίδας της ίδιας σειράς!Οι minky&..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή grey sand ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα το ουράνιο τόξο!Συνδυάστε τη με το βρεφικό σετ  little rainbows και τα πανάκια φροντίδας, για ένα ολοκληρωμένο σετ!Οι..
30,00€
Χειροποίητη Κουβερτούλα minky lovely garden Χειροποίητη Κουβερτούλα minky lovely garden
Out Of Stock
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή light grey ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με παστέλ λουλουδάκια σε ροζ καφέ και γκρι αποχρώσεις.Οι minky κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είνα..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dysty pink ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με μικρά ροζ συννεφάκια! Οι minky κουβερτούλες σκεπάζουν το μωράκι σας όλες τις εποχές και είναι κατάλληλες για την αγκαλιά, το λίκνο, το καρότσι..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης με μικρά λαγουδ΄άκια!Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dusty mint ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα !Συνδυάστε τη με σεντονάκια της ίδιας σειράς για ολοκληρωμένο σετ.Οι minky κουβερτούλες σκεπάζουν τ..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dusty pink ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα το ουράνιο τόξο!Συνδυάστε το με τα σεντονάκια , το μπουρνουζ΄άκι, την πικέ  κουβερτούλα και το minky μαξιλάρι σύννεφο της..
30,00€
Χειροποίητη Κουβερτούλα minky Γάτες στην Βροχή! Χειροποίητη Κουβερτούλα minky Γάτες στην Βροχή!
Νέο
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή μουσταρδί ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με γατούλες στη βροχή!Συνδυάστε τη με τα σεντονάκια της ίδιας σειράς  για ένα υπέροχο βρεφικό σετ!Οι minky κουβερτο..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dusty pink ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα τον μονόκερο!Συνδυάστε τη με  τα πανάκια φροντίδας και το minky μαξιλάρι σύννεφο ή μονόκερος, για ένα υπέροχο βρεφικό σετ..
30,00€
Χειροποίητη minky κουβερτούλα διπλή όψης. Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή dusty blue ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα με θέμα ζωάκια του δάσους!Συνδυάστε τη με τα πανάκια φροντίδας για ένα υπέροχο βρεφικό σετ!Οι minky κουβερτούλες σκεπάζ..
30,00€
Εμφάνιση 1 έως 19 από 19 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.