ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Βρεφικά Σετ Σαλιάρας

Βρεφικά Σετ Σαλιάρας
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το χειροποίητο Βρεφικό Σετ με το μικρό χειροποίητο λαγουδάκι bunnyΤο σετ αποτελείται από: Πανάκι παρηγοριάς (doudou) που δεν θα μπορεί να αποχωριστεί από την αγκαλιά του, πανάκι φροντίδας για τα σαλάκια του και κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του..
28,00€
Χειροποίητο Βρεφικό σετ με θέμα τα σύννεφα!Το σετ αποτελείται από: Σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κλείσιμο με velcro, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια, και πανάκι φροντίδας  για τα σαλάκια του! Συνδυάστε το με την κουβερτούλα minky pink clouds, τα πανάκια φροντ..
22,00€
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το Χειροποίητο Βρεφικό Σετ με το δεινοσαυράκι Το σετ αποτελείται από: Σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κρυφό κλείσιμο με velcro, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια και ένα μικρό δεινοσαυράκι με κουδουνάκια στο εσωτερικό του!Από 100% βα..
25,00€
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το χειροποίητο Βρεφικό Σετ με το σκυλάκιΤο σετ αποτελείται από: Σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κρυφό κλείσιμο με velcro, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια και ένα μικρό σκυλάκι με κουδουνάκια στο εσωτερικό του!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ..
25,00€
Χειροποίητο Βρεφικό σετ με υπέροχο φλοράρ μοτίβο και πον πον!Το σετ αποτελείται από:Σαλιάρα με πον πον και αδιάβροχο εσωτερικό, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια, και πανάκι φροντίδας για τα σαλάκια του! Συνδυάστε το με την κουβερτούλα minky Dusty cherry Flowers και το minky μαξι..
25,00€
Χειροποίητο Βρεφικό Σετ βασισμένο στη μέθοδο Montessori!Ένα σουπλά διπλής όψης, με τη μία όψη κεντημένη με τη θέση του σερβίτσιου περιμένει το παιδί να παίξει ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις δεξιότητες του. Το σετ συνοδεύεται και από μια σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κλείσιμο με velcro..
22,00€
Χειροποίητο Βρεφικό Σετ βασισμένο στη μέθοδο Montessori!Ένα σουπλά διπλής όψης, με τη μία όψη κεντημένη με τη θέση του σερβίτσιου περιμένει το παιδί να παίξει ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις δεξιότητες του. Το σετ συνοδεύεται και από μια σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κλείσιμο με velcr..
22,00€
 Χειροποίητο Βρεφικό Σετ βασισμένο στη μέθοδο Montessori!Ένα σουπλά διπλής όψης, με τη μία όψη κεντημένη με τη θέση του σερβίτσιου περιμένει το παιδί να παίξει ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις δεξιότητες του. Το σετ συνοδεύεται και από μια σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κλείσιμο με ..
22,00€
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το χειροποίητο Βρεφικό Σετ με το ελεφαντάκι!Το σετ αποτελείται από: Σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κρυφό κλείσιμο με velcro, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια και ένα μικρό ελεφαντάκι με κουδουνάκια στο εσωτερικό του!Από 100% βαμβακερό ύ..
25,00€
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το χειροποίητο Βρεφικό Σετ με την αλεπουδίτσα!Το σετ αποτελείται από: Πανάκι παρηγοριάς (doudou) που δεν θα μπορεί να αποχωριστεί από την αγκαλιά του, σαλιάρα μπαντάνα 2πλης όψης για το φαγητό και την βόλτα και κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια!Από 1..
28,00€
Χειροποίητο Βρεφικό σετ με θέμα την ζούγκλα!Το σετ αποτελείται από: Σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κλείσιμο με velcro, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια, και πανάκι φροντίδας για τα σαλάκια του! Συνδυάστε το με την κουβερτούλα minky green jungle και το minky μαξιλάρι σύνν..
22,00€
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το χειροποίητο Βρεφικό Σετ με τα κορδελάκια!Το σετ αποτελείται από: Πανάκι παρηγοριάς (doudou) για να παίζει με τα κορδελάκια μαζί με κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια και σαλιάρα μπαντάνα 2πλης όψης για το φαγητό και την βόλτα. Α..
25,00€
Χειροποίητο Βρεφικό σετ με θέμα τα μικρά τερατάκια!Το σετ αποτελείται από: Σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κλείσιμο με velcro, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια, και πανάκι φροντίδας για τα σαλάκια του! Συνδυάστε το με την κουβερτούλα minky little monsters και τα πανάκια φ..
22,00€
Χειροποίητο Βρεφικό σετ με θέμα μικρά ουράνια τόξα και γήινους χρωματισμούς. Το σετ αποτελείται από: Σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κλείσιμο με velcro, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια, και πανάκι φροντίδας για τα σαλάκια του!  Συνδυάστε το με την κουβερτούλα min..
22,00€
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το χειροποίητο Βρεφικό Σετ με το λαγουδάκι!Το σετ αποτελείται από: Σαλιάρα με αδιάβροχο εσωτερικό, τσεπάκι και κρυφό κλείσιμο με velcro, κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια και ένα μικρό λαγουδάκι με κουδουνάκια στο εσωτερικό του!Από 100% βαμβακερό ύφα..
25,00€
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το χειροποίητο Βρεφικό Σετ με το ροζ λαγουδάκι!Το σετ αποτελείται από: Πανάκι παρηγοριάς (doudou) που δεν θα μπορεί να αποχωριστεί από την αγκαλιά του, σαλιάρα μπαντάνα 2πλης όψης για το φαγητό και την βόλτα και κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια!Από ..
28,00€
Μια υπέροχη ιδέα για βρεφικό δώρο είναι το χειροποίητο Βρεφικό Σετ με την αγελαδίτσα!Το σετ αποτελείται από: Πανάκι παρηγοριάς (doudou) που δεν θα μπορεί να αποχωριστεί από την αγκαλιά του, σαλιάρα μπαντάνα 2πλης όψης για το φαγητό και την βόλτα και κρίκο οδοντοφυΐας για τα πρώτα του δοντάκια!Από 10..
28,00€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.