ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Μπουρνούζια

Μπουρνούζια
Χειροποίητο βαμβακερό μπουρνουζάκι κάπα για το μωράκι σας! Συνδυάστε το με τα πανάκια φροντίδας και την minky  κουβερτούλα της ίδια σειράς  για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα! Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες σύμ..
32,00€
Χειροποίητο βαμβακερό μπουρνουζάκι κάπα για το μωράκι σας με το αγαπημένο θέμα της ζούγκλας!Συνδυάστε το με την minky κουβερτούλα, τα πανάκια φροντίδας, την πικέ κουβερτούλα  και το βρεφικό σετ για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα! Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από..
32,00€
Χειροποίητο βαμβακερό μπουρνουζάκι κάπα για το μωράκι σας σε αποχρώσεις του γαλάζιου. Συνδυάστε το με τα πανάκια φροντίδας Woody για ολοκληρωμένη φροντίδα! Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Stan..
32,00€
Χειροποίητο βαμβακερό μπουρνουζάκι κάπα για το μωράκι σας με θέμα το ουράνιο τόξο!Συνδυάστε το με τα σεντονάκια και την πικέ ή την minky κουβερτούλα της ίδιας σειράς για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα! Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και π..
32,00€
Χειροποίητο βαμβακερό μπουρνουζάκι κάπα για το μωράκι σας σε γήινες αποχρώσεις.Συνδυάστε το με τα πανάκια φροντίδας και την πάνα αγκαλια΄ς της ίδιας σειράς για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα! Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές..
32,00€
Χειροποίητο βαμβακερό μπουρνουζάκι κάπα για το μωράκι σας με κουκίδες και μικρά βελάκια! Συνδυάστε το με τα πανάκια φροντίδας και τα σεντονάκια της ίδια σειράς  για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα! Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλα..
32,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.