ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Καλύμματα Αλλαγής Πάνας

Καλύμματα Αλλαγής Πάνας
Κάλυμμα αλλαγής πάνας με συννεφάκια!Προσφέρει μεγάλη προστασία για το ευαίθητο δερματάκι του μωρού σας. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100 και αδιάβροχο πετσετέ ύφασμα το πίσω μέρος.Πλένεται κανονικά στο πλυντήριοΔ..
16,00€
Κάλυμμα αλλαγής πάνας σε πράσινη απόχρωση.Προσφέρει μεγάλη προστασία για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας.Συνδυάστε το με πάνες αγκαλιάς και μπουρνουζάκι για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα.Ιδανικό δώρο για νεογέννητα! Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφ..
16,00€
Κάλυμμα αλλαγής πάνας με αστέρια και σε γήινες αποχρώσειςΠροσφέρει μεγάλη προστασία για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας.Συνδυάστε το με πάνες αγκαλιάς και μπουρνουζάκι για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα.Ιδανικό δώρο για νεογέννητα! Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερ..
16,00€
Κάλυμμα αλλαγής πάνας με σχέδιο με μικρά φτερά.Προσφέρει μεγάλη προστασία για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας.Συνδυάστε το με τα σεντονάκια της ίδιας σειράς.Ιδανικό δώρο για νεογέννητα! Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex S..
16,00€
Κάλυμμα αλλαγής πάνας με αστερισμούς!Προσφέρει μεγάλη προστασία για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας.Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100 και αδιάβροχο πετσετέ ύφασμα το πίσω μέρος.Πλένεται κανονικά στο πλυν..
16,00€
Κάλυμμα αλλαγής πάνας φλοράλ σε κιτρινοπορτοκαλί αποχρώσεις!Προσφέρει μεγάλη προστασία για το ευαίθητο δερματάκι του μωρού σας. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100 και αδιάβροχο πετσετέ ύφασμα το πίσω μέρος.Πλένεται..
16,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.