ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Σεντονάκια

Σεντονάκια
Χειροποίητα σεντονάκια με θέμα τα λουλούδια!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με την πικέ  κουβερτούλα και την πάντα  της ίδιας σειράς.Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και π..
22,00€
Σεντονάκια 2τμχ Bottle Post Σεντονάκια 2τμχ Bottle Post
Νέο
Χειροποίητα σεντονάκια με φαλαινάκια, ψαράκια και γλάρους μεσα σε μπουκ΄άλι!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το ..
22,00€
Χειροποίητα σεντονάκια με θέμα τα δεινοσαυράκια!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με την minky κουβερτούλα της ίδιας σειράς.Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και..
22,00€
Χειροποίητα σεντονάκια με θέμα τα λουλούδια!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με την πικέ  ή την μίνκυ  κουβερτούλα της ίδιας σειράς.Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πισ..
22,00€
Σεντονάκια 2τμχ Eucalyptus Σεντονάκια 2τμχ Eucalyptus
Νέο
Χειροποίητα σεντονάκια με θέμα τον ευκάλυπτο!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με την minky κουβερτούλα  και τα πανάκια φροντίδας της ίδιας σειράς, για ολοκληρωμένη φροντί..
22,00€
Χειροποίητα σεντονάκια με θέμα τα φτερά!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100Πλένονται στο π..
22,00€
Σεντονάκια 2τμχ Funny and Wild Σεντονάκια 2τμχ Funny and Wild
Νέο
Χειροποίητα σεντονάκια με αστεία ζώα της ζούγκλας!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με την minky κουβερτούλα  και την πικέ κουβερτούλα της ίδιας σειράς, για ολοκληρωμ..
22,00€
Χειροποίητα σεντονάκια με θέμα τα λουλούδια!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με την πικέ  κουβερτούλα και την πάντα  της ίδιας σειράς.Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και π..
22,00€
Χειροποίητα σεντονάκια με μικρά λαγουδάκια!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με την minky κουβερτούλα της ίδιας σειράς.Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστ..
22,00€
Χειροποίητα σεντονάκια με θέμα το ουράνιο τόξο!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με το μπουρνουζάκι και την πικέ  ή την minky  κουβερτούλα της ίδιας σειράς.Από 100% βαμβακερό ύ..
22,00€
Χειροποίητα σεντονάκια με κουκίδες και μικρά βελάκια!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με το βρεφικό μπουρνούζι και τα πανάκια φροντίδας της ίδιας σειράς, για ολοκληρωμένη φροντίδα...
22,00€
Χειροποίητα σεντονάκια με μικρά φτερά.Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με το κάλυμμα αλλαγής πάνας της ίδιας σειράς.Ιδανικό δώρο για νεογέννητα!Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και π..
22,00€
Σεντονάκια 2τμχ Γάτες στην Βροχή! Σεντονάκια 2τμχ Γάτες στην Βροχή!
Νέο
Χειροποίητα σεντονάκια με γατούλες στην βροχή!Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο κι ένα κατωσέντονο.Κατάλληλα για το λίκνο, το καρότσι, το ριλάξ, τη βόλτα και για την αγκαλιά.Συνδυάστε τα με την minky κουβερτούλα  της ίδιας σειράς, για ολοκληρωμένη φροντίδα.Από 100% βαμβακερό ύφ..
22,00€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.