ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Υψομετρητές - Αναστημόμετρα

Υψομετρητές - Αναστημόμετρα
Χειροποίητος Υψομετρητής - Αναστημόμετρο με θέμα τα 3 ελεφαντάκια. Μετρήστε το ύψος του παιδιού σας και διακοσμήστε ταυτόχρονα το παιδικό δωμάτιο. Από βαμβακερό ύφασμα, εύκολο στο κρέμασμα και στην τοποθέτηση αλλά και στην αποθήκευση. Διαστάσεις :36εκ Χ104εκΜηκος ξύλου :50εκ..
25,00€
Χειροποίητος Υψομετρητής - Αναστημόμετρο με θέμα την καμηλοπάρδαλη. Μετρήστε το ύψος του παιδιού σας και διακοσμήστε ταυτόχρονα το παιδικό δωμάτιο. Από βαμβακερό ύφασμα, εύκολο στο κρέμασμα και στην τοποθέτηση αλλά και στην αποθήκευση. Διαστάσεις :36εκ Χ104εκΜηκος ξύλου :50εκ..
25,00€
Χειροποίητος Υψομετρητής - Αναστημόμετρο με θέμα τον πύραυλο που πάει στο διάστημα! Μετρήστε το ύψος του παιδιού σας και διακοσμήστε ταυτόχρονα το παιδικό δωμάτιο. Από βαμβακερό ύφασμα, εύκολο στο κρέμασμα και στην τοποθέτηση αλλά και στην αποθήκευση. Διαστάσεις :36εκ Χ104εκΜήκος ξύλου :50..
25,00€
Χειροποίητος Υψομετρητής - Αναστημόμετρο με θέμα ένα ροζ σπιτάκι με πουλάκια και μελισσούλες! Μετρήστε το ύψος του παιδιού σας και διακοσμήστε ταυτόχρονα το παιδικό δωμάτιο. Από βαμβακερό ύφασμα, εύκολο στο κρέμασμα και στην τοποθέτηση αλλά και στην αποθήκευση. Διαστάσεις :36εκ Χ104εκΜήκος..
25,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.