ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Μόμπιλε

Μόμπιλε
Ένα χειροποίητο κρεμαστό διακοσμητικό παιχνίδι με λουλουδάκια και φυλλαράκια. Άλλα κρέμονται κι άλλα είναι πάνω στο τελάρο. Ενώ μικρές διάσπαρτες πέρλες, συνοδεύουν τα όνειρά του!Σε ροζ παστέλ αποχρώσεις. Μπορείτε να το κρεμάσετε πάνω από την βρεφική κούνια ή από το ταβάνι.Ελαφρύ, κατασκευασμέν..
50,00€
Μόμπιλε Le Petit Prince Μόμπιλε Le Petit Prince
Νέο
Ένα χειροποίητο κρεμαστό διακοσμητικό παιχνίδι με θέμα τον μικρό πρίγκιπα. Ένας πρίγκιπας, μία αλεπού, πλανήτες, αστέρια και σύννεφα κρέμονται πάνω σε ένα ξύλινο μικρό τελάρο τελάρο και συνοδεύουν τα όνειρά του!Μπορείτε να το κρεμάσετε πάνω από την βρεφική κούνια ή από το ταβάνι.Ελαφρύ, κατασκευασμέ..
65,00€
Ένα χειροποίητο κρεμαστό διακοσμητικό παιχνίδι με συννεφάκια, αστεράκια και πον πον σε γκρι, εκρού και λαδί αποχρώσεις, για να συνοδεύει τα όνειρά του!Μπορείτε να το κρεμάσετε πάνω από την βρεφική κούνια ή από το ταβάνι.Ελαφρύ, κατασκευασμένο από μαλακή τσόχα, ιδανικό παιχνίδι για βρέφη.Συνολικ..
30,00€
Κρεμαστό μόμπιλε για το βρεφικό δωμάτιο!Ένα χειροποίητο κρεμαστό διακοσμητικό παιχνίδι με άσπρα συννεφάκια και ροζ και γκρι αστεράκια για να συνοδεύει τα όνειρά του!Μπορείτε να το κρεμάσετε πάνω από την βρεφική κούνια ή από το ταβάνι.Ελαφρύ, κατασκευασμένο από μαλακή τσόχα, ιδανικό παιχνίδ..
30,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.