ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Πανάκια Παρηγοριάς - Νάνι

Πανάκια Παρηγοριάς - Νάνι
Ενα μικρό βεραμάν φεγγαράκι από βαμβακερή μουσελίνα ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Για να το έχει παντού μαζί του. Στον ύπτνο, στη βόλτα, στο ριλάξ.Τόσο μαλακό, που θα νοιώθει την απόλυτη ασφάλεια τις λίγες στιγμές που δεν είναι στην αγκαλιά της μαμάς του! Από βαμβα..
14,00€
Ενα μικρό βεραμάν αστέρι από βαμβακερή μουσελίνα ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Για να το έχει παντού μαζί του. Στον ύπτνο, στη βόλτα, στο ριλάξ.Τόσο μαλακό, που θα νοιώθει την απόλυτη ασφάλεια τις λίγες στιγμές που δεν είναι στην αγκαλιά της μαμάς του! Από βαμβακερ..
14,00€
Ενα μικρό ροζ φεγγαράκι από βαμβακερή μουσελίνα ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Για να το έχει παντού μαζί του. Στον ύπτνο, στη βόλτα, στο ριλάξ.Τόσο μαλακό, που θα νοιώθει την απόλυτη ασφάλεια τις λίγες στιγμές που δεν είναι στην αγκαλιά της μαμάς του! Από βαμβακερή..
14,00€
Ενα μικρό ροζ αστέρι από βαμβακερή μουσελίνα ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Για να το έχει παντού μαζί του. Στον ύπτνο, στη βόλτα, στο ριλάξ.Τόσο μαλακό, που θα νοιώθει την απόλυτη ασφάλεια τις λίγες στιγμές που δεν είναι στην αγκαλιά της μαμάς του! Από βαμβακερή μο..
14,00€
Το  μικρό χειροποίητο λαγουδάκι bunny ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Το Πανάκι παρηγοριάς (ή doudou, όπως το λένε οι Γάλλοι), είναι το μεταβατικό αντικείμενο (πολλές φορές με τη μυρωδιά της μαμάς) που αρέσκονται να κρατούν για να νιώσουν ασφάλεια τις λίγες στιγμές π..
17,00€
Το  μικρό χειροποίητο λαγουδάκι bunny ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Από τη μία πλευρά το πολύ απαλό με βελούδινη υφή minky ύφασμα και από την άλλη το 100% βαμβακερό ύφασμα.Το Πανάκι παρηγοριάς (ή doudou, όπως το λένε οι Γάλλοι), είναι το μεταβατικό αντικείμενο..
17,00€
Η μικρή χειροποίητη αλεπουδίτσα foxy ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Το Πανάκι παρηγοριάς (ή doudou, όπως το λένε οι Γάλλοι), είναι το μεταβατικό αντικείμενο (πολλές φορές με τη μυρωδιά της μαμάς) που αρέσκονται να κρατούν για να νιώσουν ασφάλεια τις λίγες στιγμές που δεν είνα..
17,00€
Το χειροποίητο πανάκι liitle fingers ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Τα διάφορα κορδελάκια θα διασκεδάσουν τα μικρά του δαχτυλάκια, ενώ ο κρίκος οδοντοφυΐας είναι το καλύτερο μασητικό!Τα Πανάκια παρηγοριάς (ή doudou, όπως το λένε οι Γάλλοι), είναι το μεταβατικό αντικείμεν..
17,00€
Η μικρή χειροποίητη αγελαδίτσα Μουουου ήρθε για να γίνει ο αχώριστος φίλος του μωρού σας!Το Πανάκι παρηγοριάς (ή doudou, όπως το λένε οι Γάλλοι), είναι το μεταβατικό αντικείμενο (πολλές φορές με τη μυρωδιά της μαμάς) που αρέσκονται να κρατούν για να νιώσουν ασφάλεια τις λίγες στιγμές που δ..
17,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.