ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Σετ λαμπάδα – λαδομπούκαλο

Σετ λαμπάδα – λαδομπούκαλο

Σχεδιάζουμε μαζί την βάφτιση που ονειρεύεστε!

Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα το κουμπί και το μονόγραμμα του παιδιού!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Το καλάθι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης του, κατόπιν παραγγελία..
102,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα τα λουλούδια!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Όλα τα υφάσματα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 10..
110,00€
Βάφτιση - Fishy Βάφτιση - Fishy
Νέο
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα τρία μικρά ψαράκια!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Υπάρχει η δυνατότητα διακόσμησης βαλίτσας/ καλαθιού/ κουτιού κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Όλα τα υφάσ..
110,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα τον βυθό.Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Το διακοσμητικό στην λαμπάδα αφαιρείται και χρησιμοποιείται ως  μόμπιλε!Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφ..
110,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα το λιοντάρι στην άγρια ζούγκλα! Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Όλα τα υφάσματα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με..
125,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα το μονόγραμμα του παιδιού!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Το καλάθι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης του, κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνα..
102,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα τον μονόκερο!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Το καλάθι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης του, κατόπιν παραγγελίας.Όλα τα υφάσματα είναι ελε..
110,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα τα μπαλόνια!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Επικοινωνήστε μαζί  μας για να σχεδιάσουμε μια υπέροχη βάφτισ..
110,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα το ουράνιο τόξο! Σε έντονα χαρούμενα παιδικά χρώματα και μακραμέ! Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Όλα τα υφάσματα είναι ελεγμένα..
110,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα το ουράνιο τόξο. Μακραμέ και πον πον !Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Όλα τα υφάσματα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα μ..
110,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα το ουράνιο τόξο. Μακραμέ και σε ροζ αποχρώσεις !Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Όλα τα υφάσματα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες..
110,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα το ποδήλατο. Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Το ποδήλατο είναι ξύλινο, κομμένο με την μέθοδο laser cut.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Επικοιν..
115,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα τα ταξίδια!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Όλα τα υφάσματα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές ουσίες σύμφωνα με το Oeko-Tex Standard 100...
110,00€
Βάφτιση - Ταξίδι στα Χρώματα Βάφτιση - Ταξίδι στα Χρώματα
Νέο
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα τα φωτεινά χρώματα!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Υπάρχει η δυνατότητα διακόσμησης βαλίτσας/ καλαθιού/ κουτιού κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Όλα τα υφάσ..
102,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα το μικρό ελεφαντάκι!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Το καλάθι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης του, κατόπιν παραγγελίας.Όλα τα υφάσματα εί..
115,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα τα φρούτα του καλοκαιριού.Ένας ανανάς, μία φέτα καρπούζι και μία φραουλίτσα, σε μόμπιλε!Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα τα υφάσματα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για βλαβερές..
110,00€
Χειροποίητο σετ βάφτισης με θέμα την μικρή καμηλοπάρδαλη.Το σετ περιλαμβάνει λαμπάδα, μπουκαλάκι για το λάδι, υφασμάτινη θήκη με χειροποίητο σαπουνάκι και κεράκια κολυμπήθρας.Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων.Επικοινωνήστε μαζί  μας για να σχεδιάσουμε μια υπ..
115,00€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.