ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Μπομπονιέρες

Μπομπονιέρες
Μπομπονιέρες - Μαξιλαράκια ζωγραφικής Color Me Μπομπονιέρες - Μαξιλαράκια ζωγραφικής Color Me
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες - Χειροποίητα μαξιλαράκια Color me. Περιλαμβάνουν 2 μαρκαδόρους διαφορετικού χρώματος , που ξεπλένονται με το νερό.Σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια.Διαλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει ή κάντε ένα mix και από τα τέσσερα σχέδια.Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγ..
3,40€
Μπομπονιέρες Blossom Μπομπονιέρες Blossom
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες για μία μοναδική ρομαντική βάφτιση με φλοράλ μοτίβο.Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1,Υπ..
2,20€
Μπομπονιέρες Little Star Μπομπονιέρες Little Star
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες φακελάκια με αστεράκι και  κορδέλες!Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1,Υπάρχει δυνατότητα..
2,50€
Μπομπονιέρες Αρωματικό μαξιλαράκι! Μπομπονιέρες Αρωματικό μαξιλαράκι!
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες αρωματικά μαξιλαράκια για μια μοναδική βάφτιση.Το αρωματικό μαξιλαράκι μπορεί να περιέχει λεβάντα ή τριαντάφυλλο ή άλλο αρωματικό της επιλογής σας. Στη συνε΄χεια μπορεί να τοποθετηθεί στον χώρο, στα ντουλάπια, στα συρτάρια για έξτρα φρεσκάδα και άρωμα!Όλες οι μπομπονιέ..
2,40€
Μπομπονιέρες Αστέρια Μπομπονιέρες Αστέρια
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες για μία μοναδική βάφτιση με θέμα τ'αστέρια, τον ουρανό, το διάστημα!Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας. Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με ..
2,30€
Μπομπονιέρες γάμου δοκιμαστικός σωλήνας με αποξηραμένα λουλούδια Μπομπονιέρες γάμου δοκιμαστικός σωλήνας με αποξηραμένα λουλούδια
Νέο Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες γάμου σε γυάλινο δοκιμαστικό σωλήνα με φελλό.Σε 3 μοναδικά σχέδια, με 3 διαφορετικούς συνδυσμούς με αποξηραμένα στάχυα και bunny tailsΠεριέχουν  5 premium κουφέτα με΄΄σα σε τούλι.Ενώ, στο εσωτερικό κρύβονται νιφάδες από αποξηραμένο στάχυ για έξτρα πολυτέλεια!Όλες ..
2,90€
Μπομπονιέρες γατάκια! Μπομπονιέρες γατάκια!
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες για μία μοναδική βάφτιση με θέμα τα γατάκια! Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1,Υπάρ..
3,60€
Μπομπονιέρες Διάστημα Μπομπονιέρες Διάστημα
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες για μία μοναδική βάφτιση με θέμα το διάστημα, τους αστροναύτες, τους πυραύλους και τ'αστέρια!Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ..
6,80€
Μπομπονιέρες Ζωάκια Μπομπονιέρες Ζωάκια
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες για μία μοναδική βάφτιση με θέμα τα ζωάκια! Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα με το Oeko-Tex Class 1,Υπάρχ..
3,70€
Μπομπονιέρες Ινδιάνικη σκηνή Μπομπονιέρες Ινδιάνικη σκηνή
Pre-Order
ΧειροποίητεςΜπομπονιέρες για μία μοναδική βάφτιση με θέμα τις σκηνές, του Ινδιάνους, τους κάκτους και την έρημο! Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες..
3,70€
Μπομπονιέρες Καραβάκια Μπομπονιέρες Καραβάκια
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες καραβάκια για μία μοναδική βάφτιση με θέμα τη θάλασσα, το νησί και τα ταξίδια!Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, ελεγμένο και πιστοποιημένο για βλαβερές ουσίες, σύμφωνα..
3,70€
Μπομπονιέρες Λινάτσας Μπομπονιέρες Λινάτσας
Pre-Order
Μπομπονιέρες πουγκιά από λινάτσα , με κορδέλα και φυσικό κορδόνι σχοινί,  για μία κλασσική και elegant βάφτιση!Στο εσωτερικό κρύβονται 5 κουφέτα με΄΄σα σε κολλαριστή γάζα πολυτελείας.Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας. Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy.&nb..
2,80€
Μπομπονιέρες Λινάτσας με αποξηραμένα στάχυα Μπομπονιέρες Λινάτσας με αποξηραμένα στάχυα
Νέο Pre-Order
Μπομπονιέρες πουγκιά από λινάτσα , με κορδέλα και αποξηραμενα σταχυα σε δύο αποχρώσεις. Για μία rustic βάφτιση!Στο εσωτερικό κρύβονται 5 κουφέτα με΄΄σα σε κολλαριστή γάζα πολυτελείας.Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας. Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Υπ..
2,90€
Μπομπονιέρες ποδήλατο! Μπομπονιέρες ποδήλατο!
Pre-Order
ΧειροποίητεςΜπομπονιέρες για μία μοναδική βάφτιση με θέμα το ποδήλατο!Σε κουτακι πολυτελείας. Το ποδήλατο είναι ξύλινο, κομμένο με την μέθοδο laser cut. Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 3 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμ..
4,10€
Μπομπονιέρες Ρομαντικές Μπομπονιέρες Ρομαντικές
Pre-Order
Χειροποίητες Μπομπονιέρες για μία μοναδική ρομαντική βάφτιση με παστέλ αποχρώσεις, πον πον και δαντέλες!Όλες οι μπομπονιέρες γίνονται κατόπιν παραγγελίας.Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 πολύχρωμα κουφέτα crispy. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής υφασμάτων καθώς και της ποσότητας και το είδος των κουφέτων..
2,40€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.