ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ

Ποδιές Μαγειρικής

Ποδιές Μαγειρικής
Χειροποίητη ποδιά Μαγειρικής με θέμα τις καυτερές πιπεριές!Συνδυάστε την με την παιδική ποδιά και κάντε τη μαγειρική, διασκέδαση με τους μικρούς σας σεφ! Προσαρμόζεται εύκολα στο λαιμό και δένει στη μέση, ενώ διαθέτει ευρύχωρη τσέπη.Από συνθετικό 100% ύφασμα τύπου ποπλινοκαπαρντίνας, ειδικό για..
20,00€
Χειροποίητη ποδιά Μαγειρικής με θέμα τα μαχαιροπίρουνα!Συνδυάστε την με την παιδική ποδιά και κάντε τη μαγειρική, διασκέδαση με τους μικρούς σας σεφ! Προσαρμόζεται εύκολα στο λαιμό και δένει στη μέση, ενώ διαθέτει ευρύχωρη τσέπη.Από βαμβάκι 65% και 35% πολυέστερ,  ειδικό για την χρήση αυτή..
20,00€
Χειροποίητη ποδιά Μαγειρικής για τους μικρούς μάγειρες με θέμα τις καυτερές πιπεριές!Συνδυάστε την με την ποδιά μαγειρικής ενηλίκων και κάντε τη μαγειρική, διασκέδαση με τους μικρούς σας σεφ! Προσαρμόζεται εύκολα στο λαιμό και δένει στη μέση, ενώ διαθέτει ευρύχωρη τσέπη.Από συνθετικό 100% ύφασμ..
15,00€
Χειροποίητη ποδιά Μαγειρικής για τους μικρούς μάγειρες με θέμα τα μαχαιροπίρουνα!Συνδυάστε την με την ποδιά μαγειρικής ενηλίκων και κάντε τη μαγειρική, διασκέδαση με τους μικρούς σας σεφ! Προσαρμόζεται εύκολα στο λαιμό και δένει στη μέση, ενώ διαθέτει ευρύχωρη τσέπη.Από βαμβάκι 65% και 35% πολυ..
15,00€
Χειροποίητες Ποδιές Μαγειρικής 2τμχ για την οικογένεια, με θέμα τις καυτερές πιπεριές!Κάντε τη μαγειρική, διασκέδαση με τους μικρούς σας σεφ! Προσαρμόζονται εύκολα στο λαιμό και δένουν στη μέση, ενώ διαθέτουν ευρύχωρη τσέπη.Από συνθετικό 100% ύφασμα τύπου ποπλινοκαπαρντίνας, ειδικό για την χρήσ..
35,00€
Χειροποίητες Ποδιές Μαγειρικής 2τμχ για την οικογένεια, με θέμα τα μαχαιροπίρουνα!Κάντε τη μαγειρική, διασκέδαση με τους μικρούς σας σεφ! Προσαρμόζονται εύκολα στο λαιμό και δένουν στη μέση, ενώ διαθέτουν ευρύχωρη τσέπη.Από βαμβάκι 65% και 35% πολυέστερ,  ειδικό για την χρήση αυτή!Διαστάσε..
35,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.